четвер, 30 червня 2011 р.

Підкаблучники Москви віддають Макарова Росії!

Сьогодні, 30 червня, закінчився термін ув'язнення Олексія Макарова (за напад на проросійський канал АТБ в Одесі з зеленкою). Як повідомляє Олена Білозерська, " Олексія відпустили з СІЗО і... одразу ж біля воріт СІЗО затримали, побили і відправили на етап. Олексія мають видати до Росії, де йому загрожує до 10 років позбавлення волі за антипутінські акції".
Олексій Макаров - саме той політв'язень, свободу якому вимагають на заборах різних міст України (і нашого також).

Минулого року проводилася ціла низка акцій проти екстрадиції Макарова до Росії, де йому загрожує 10 років за гратами. Чи здійметься галас сьогодні - залежить від нас.

Ознайомитись з короткою біографією хлопця пропоную  тут.
Сперечатись щодо його епатажної постаті можна багато, хтось вважає його ненормальним, хтось занадто ідеалізує, особисто я гадаю, що це добре, коли в Україні є супротив, а в ньому "макарови", котрі захищають українців від паразитування російських агентів (в конкретному випадку -  українофобський канал АТБ).

Колись мене зачепило звернення Макарова до українців. Не заперечую, воно доволі пафосне та фанатичне, проте там є істинні слова "Украину кремлевские правители видят как свою будущую колонию. В Украине, как и в России, они хотят устраивать заказные политические процессы, убивать политических противников, запрещать оппозиционные организации".

Хіба можна сперечатись з цим твердженням, після того, як автора цих строк чатують біля СІЗО, щоб  вислужитись перед Росією? Сьогодні ми підкаблучники, завтра - полонені колонії. Цього
ні в якому разі не можна допускати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Маєш що сказати? Коментуй!